...
-37%
1.064,00 lei
-37%
-37%
1.064,00 lei
-47%
-22%
-47%
-47%
-40%
1.947,00 lei
-46%
-48%
-48%
-48%
-37%
Stoc epuizat
-48%
-37%
Stoc epuizat
-25%
Stoc epuizat

Daca esti in cautarea unuia sau a mai multor buchete de flori atunci ai ajuns la locul potrivit. Citeste articolul nostru pentru a afla tot ce trebuie sa stii inainte de a alege orice tip de buchet de flori. Alege din peste 100 de aranjamente florale disponibile la FlorariaDeVis.ro Pentru a crea buchete de flori deosebite este esential sa se tina cont de cateva detalii importante. In primul rand, sa se foloseasca flori proaspete si frumoase. Apoi, avem nevoie de simt artistic si pasiune, dar si dorinta de a oferi un buchet de neuitat persoanei care va avea bucuria de a-l primi. 

Apreciate pentru frumusetea, gingasia si mirosul lor, buchetele de flori ne scot din incurcaturi mari de fiecare data. Ele sunt o ocazie eleganta de a ne arata dragostea si recunostinta fata de o persoana importanta, dar si o modalitate de a ne cere scuze, iertare.

De cele mai multe ori insa, oferim buchete de flori pentru a ne arata afectiunea. Le daruim persoanelor dragi la:

  • ocazii speciale,
  • aniversari,
  • onomastici,
  • nunti,
  • botezuri,
  • festivitati scolare de premiere,
  • spectacole de teatru,
  • concerte live
  • si aproape intotdeauna atunci cand mergem in vizita.

Vedeti in cate situatii avem nevoie de flori?! Cu toate acestea, exista cateva reguli de care clientii trebuie sa tina cont, atunci cand solicita floristilor sa le realizeze buchete de flori. Daca doriti ca buchetul sa fie reusit si efectul oferirii lor sa fie cel pe care vi l-ati propus, trebuie sa ne spuneti cu ce ocazie daruiti florile respective si cine ce grad aveti cu persoana care le va primi.

Nu de alta, dar nu poti sa te duci la o aniversare sau la o nunta cu un buchet de cale, flori pe care, de regula, le cumparam cand ne luam adio de la o persoana decedata. De aceea, sa nu va mirati atunci cand ajungeti la Floraria de Vis sau faceti comenzi telefonice si sunteti chestionati despre aceste lucruri.

Buchete de flori deosebite pentru a fi iertat

Din batrani se spune ca „a gresi e omeneste”, lucru pe care l-am constatat pe pielea noastra, la un moment dat, fiecare dintre noi. Daca persoana in fata careia ai gresit este cea iubita, spune-i ca va pare rau daruindu-i un aranjament creat din trandafiri albi, roz si rosii. Culorile acestea reprezinta simbolul iubirii, pasiunii si respectului. Pentru a merge la sigur si a nu fi refuzat, alege buchete realizate doar din flori albe! Ele pot fi create din trandafiri sau frezii albe, simbol al iubirii pure si al respectului si gandurilor curate. La aceste aranjamente puteti atasa si o felicitare cu mesaj, in care sa va exprimati regretul si sa cereti sa fiti iertat. „Buchetul de impacare” poate fi comandat online, la Floraria de Vis, livrat direct la destinatar sau oferit chiar de dumneavoastra. Noi va recomandam:

  • Cutia grena hexagonala cu trandafiri albi
  • Buchete cu 51 de trandafiri si o superba vaza
  • Cosul cu 17-19 trandafiri mov, aranjament extraordinar de fin
  • Buchetele din dragoste.

Buchete de flori pentru aniversare

Sa daruiesti flori unei persoane de ziua sa de nastere e poate cel mai frumos gest pe care poti sa-l faci. Fie ca este vorba despre mama, sora, sotie, iubita, fiica, nepoata, prietena, colega, un superior sau o apropiata, impactul va fi acelasi. Cea care le va primi se va bucura atunci, dar si in zilele ce vor urma, iar dumneavoastra veti stii sigur ca ati produs emotie si o mare bucurie. Pentru ca nu-i asa, poti sa mergi la o petrecere cu un dar, un cadou deosebit, extrem de scump, dar nu si fara un buchet de flori pentru o zi de nastere. A oferi buchete de flori unei femei face mai mult decat 1000 de cuvinte, iar gestul este si mai apreciat daca este facut de ziua sa de nastere.

Buchete de flori de primavara

Ati remarcat ca sotii si iubitii obisnuiesc sa daruiasca flori mai des primavara, atunci cand natura renaste la viata. „Nebunia” incepe pe 1 martie, de Martisor si continua de 8 martie, de Florii si Sarbatorile Pascale. Probabil, desi nu ar recunoaste asta niciodata, barbatii sunt miscati si ei de frumusetea florilor de primavara. E modul lor de a-si arata dragostea si de a-si impresiona partenera de viata. In plus, a oferi unei persoanei dragi un buchet de flori este unul dintre lucrurile pe care barbatii le invata in primii ani de viata. Primavara, la Floraria de Vis, clientii ne solicita buchete spectaculoase create din lalele viu colorate: rosii, galbene, roz, mov sau albe, iasomie, liliac, narcise, trandafiri, irisi si margaritar.

Buchete de flori de toamna

Stim, este extrem de usor sa te pierzi si sa nu stii ce sa alegi cand ajungi in floraria noastra. Aflati insa ca realizarea unor buchete de flori frumoase este o treaba simpla daca veti lasa aceasta sarcina in grija unui florist. Spectacolul pe care natura il ofera primavara este continuat si toamna, cand purpuriul, galbenul, albul, violetul si albastrul pot arata ca sevaletul unui pictor. Dar stiti cum procedam noi? In cazul in care va place o culoare sau un soi de flori in mod deosebit, spuneti acest lucru floristului pentru a verifica cele mai bune potriviri in sensul culorilor, al formelor si al marimii. La Floraria de Vis garantam atat prospetimea florilor din buchete si aranjamente, cat si frumusetea produsului final. Realizam buchete de flori din gerbera, crini imperiali, crizanteme, irisi, trandafiri si orhidee. Aceste flori sunt achizitionate de la producatori certificati din Romania, Olanda, Franta si Turcia.

Buchete de flori pentru ocazii deosebite

In cazul in care sunteti invitat sa participati la o ocazie deosebita, un moment unic in viata cuiva, atunci buchetul de flori pe care il veti oferi trebuie sa fie pe masura evenimentului. Daca va place o culoare anume sau un soi de flori in mod deosebit, spuneti acest lucru floristului. Pornind de florile agreate de dumneavoastra, el va realiza un aranjament impresionant cu cele mai bune potriviri de culori, forme si marimi. Este esential insa ca designerul nostru sa va confirme ca respectivul soi de flori este potrivit pentru a fi oferit la ocazia unde urmeaza sa mergeti. Tineti minte insa ca pentru o femeie adevarata, primirea unui buchet de flori reprezinta o adevarata bucurie si nu de putine ori ea va dori sa stie ce semnifica soiul ales. In momentul in care il va primi, persoana draga va stii ca este apreciata si iubita, respectata si tratata asa cum orice femeie din lume si-ar dori si va incerca sa descopere simbolistica florilor.

Buchete de flori cu „La multi ani”

Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul ca se poarta florile cu mesaj.

  • Cand mergem la o aniversare, atasam buchetului respectiv mesajul de „La multi ani!”.
  • Cand sunteti invitat la o cununie civila, solicitati o felicitare pe care sa scrie „Casa de piatra!”.
  • Sunteti martor la o logodna, atasati cartonasul pe care scrie „Sa fie intr-un ceas bun!”. Si, tot asa.

Desi la prima vedere acestea pot parea simple mesaje, sa stiti ca efectul lor este maxim. Ele aduc un plus de valoare si unicitate la realizarea buchetului dumneavoastra si nu de putine ori cea care le primeste alege sa le pastreze ca amintire. Pe langa buchetele de flori aniversare, pe care le daruiti persoanei dragi, aflati ca puteti achizitiona dintr-o florarie online sau de pe site-ul nostru si un mic dar. Fie ca este vorba despre un ursulet de plus, o cutie cu bomboane, o  glastra pentru flori sau o cutie de flori cu o jucarie de plus atasata alaturi, trebuie sa stiti ca la noi gasiti rapid cadoul potrivit. Oferta noastra o gasiti pe site-ul nostru www.florariadevis.ro.

Buchete de flori de nunta

La mare moda in ultimii ani sunt trandafirii criogenati. Aparuti de 2-3 ani pe piata din Romania, trandafirii criogenati sunt trandafiri naturali, care au trecut printr-un proces special de conservare. Acestia au fost tratati pentru a rezista nici mai mult nici mai putin de 25 de ani! Din acest motiv, mai nou, ei sunt din ce in ce mai solicitati la nunti! Si nu oricum, ci in buchete duble, unul pentru mireasa si celalalt pentru nasa. Avantajele buchetelor de mireasa realizate din trandafiri criogenati sunt nenumarate. Acestea nu trebuiesc udate, nu necesita ingrijire speciala, singurele recomandari sunt acelea de a fi feriti de lumina directa a soarelui si de praf. Pe langa faptul ca sunt garantati 25 de ani, adica pana la nunta de argint, buchetele cu trandafiri criogenati sunt cu adevarat de neuitat!

Buchete de flori ieftine

Nunti, botezuri, aniversari si evenimente, dar exista dati cand oferim flori fara a avea un motiv anume. Sau aveam, dar nu este ceva festiv, ci o facem doar din bucuria si placerea de a darui. In astfel de situatii, la Floraria de Vis, recomandam clientilor nostri flori de dimensiuni mai mari. Ganditi-va simplu, mai bine cumperi o floare mare, in jurul careia sa se realizeze un buchet, in loc sa achizitionezi un numar mare de flori de dimensiuni reduse. Cele mici pot fi cu mult mai costisitoare. Astfel, pentru un efect spectaculos se recomanda o combinatie intre cateva flori mici si unele mai mari si in culori viu colorate.

 Buchete de flori la cutie

Daca functionati pe modelul „punct tintit, punct ochit” si vreti sa impresionati peste masura, va recomandam buchetele de flori la cutie. Atuurile alegerii unui astfel de buchet nu sunt deloc de neglijat:

  • aranjamentul este perfect,
  • transportul se face in conditii sigure,
  • surpriza este si mai mare pentru ca cea care le primeste nu stie ce contine cutia,
  • modul de prezentare impresioneaza,
  • conditiile meteo nu afecteaza cu nimic calitatea florilor,
  • in cutie poti sa atasezi un ursulet de plus, o felicitare sau un alt dar dorit si ales de tine,
  • pretul buchetelor la cutie este incredibil de mic comparativ cu surpriza pe care o va produce.

Buchete de flori pentru onomastica

De Florii, de Sfanta Marie, de Constantin si Elena, de Sfantul Ion sau  de Mihail si Gavril, daruim flori. Bineinteles ca oferim flori si de Sfantul Andrei sau de Sfantul Nicolae si de Craciun, cand sarbatorim onomastica celor care poarta numele de Cristina. Florile ne scot din incurcatura de fiecare data si aduc aceeasi bucurie indiferent de ocazie si de zi. Important este ca buchetele de flori pentru sarbatoriti sa fie realizate de un specialist in aranjamente florare si florile sa fie de cea mai buna calitate.

Buchete de flori prin comenzi online

Clientii care nu au timp sa se deplaseze la sediul nostru pentru a alege cadoul dorit, pot apela la serviciile de livrare flori Bucuresti, prin intermediul Floraria de Vis. Sa realizam o livrare de flori in cateva ore, 7 zile din 7, 24 de ore din 24, prin curier propriu, este o provocare si pentru noi. Dorinta de a reusi si a oferi servicii de cea mai buna calitate ne impulsioneaza si motiveaza. Avantajele alegerii acestei solutii de catre clienti sunt numeroase:

  • Platile pot fi efectuate online, direct pe siteul nostru www.florariadevis.ro si nu necesita deplasarea dumneavoastra.
  • Informatiile despre identitatea clientilor nostri este garantata 100% si discretia asigurata.
  • Floraria de Vis respecta toate prevederile legale in domeniul protectiei datelor cu caracter personal.
  • In cazul in care, din motive care va privesc personal, doriti sa optati pentru livrarea anonima a cadoului, buchetului de flori, identitatea dumneavoastra nu va fi dezvaluita destinatarului.
  • Serviciul de livrarea va fi facut de catre Floraria de Vis in maximum 24 de ore, oriunde!
  • In plus, pentru buchete de flori achizitionate de la noi si livrate in Bucuresti, transportul este gratuit! Pentru livrarile in Ilfov, costul serviciului oferit de Floraria de Vis este de doar 15 lei!
  • Garantam seriozitate si rapiditate. In Bucuresti si judetul Ilfov livrarile comenzilor se efectueaza in minim 4 ore de la primirea comenzii!
  • Urmarirea traseului si primirea unui SMS de confirmare automatizat sau mail, dupa cum alegeti, pentru livrarea dumneavostra.
  • Veti primi 100% banii inapoi in caz de nelivrare!
  • Consiliere gratuita din partea unui florist, in momentul alegerii aranjamentului sau buchetului pe care urmeaza sa il daruiti.
  • Economie de timp si evitarea blocajelor existente in trafic.

Va prezentam mai jos cele 4 modalitati de achizitionare si plata pe care le-a gandit pentru dumneavostra Floraria de Vis.

  • plata la livrare,
  • plata cu cardul, online accesand site-ul nostru,
  • plata prin transfer bancar,
  • plata la expeditor.

Pentru detalii suplimentare accesati www.florariadevis.ro, telefonati-ne sau trimiteti-ne un mesaj prin intermediul paginii de Facebook „Floraria de Vis”. La Floraria de Vis, seriozitatea ne recomanda, iar discretia si renumele ne obliga si onoreaza sa lucram buchete de flori de exceptie!

Buchete de flori sau aranjamente florale?

Unul dintre cele mai obișnuite dar în același timp deosebite gesturi pe care le face un om, de-a lungul vieții sale, este acela de a dărui. Când dăruiești, gestul contează mult mai mult decât valoarea, costul cadoului. A dărui un buchet de flori online este un gest deosebit, pe care-l fac oamenii deosebiți.Un buchet de flori poate spune foarte multe lucruri, exprimă o mulțime de sentimente, de la apreciere, respect, prietenie și până la adorație, dragoste, recunoaștere.

Fiecare dintre noi a oferit flori cu ocazia unor cereri speciale, așa zisele flori evenimente, la care a participat:  zi de naștere, flori botez, flori nuntă sau buchete mireasă și, nu în ultimul rând, coroane funerare. Așadar, buchetele cu flori ne-au însoțit la toate evenimentele majore din viața noastră.

Dar nu numai! Astăzi, nu mai este o problemă în a face o bucurie celui drag: comanda flori online, dacă timpul nu-ți permite să dăruiești personal un buchet trandafiri, sau buchete cu lalele, buchete gerbera, buchete garoafe, sau buchete frezii albe. Astăzi, poți comanda flori la orice oră și poți să trimiți flori, oricât de departe te-ai afla de cel drag.

Cel mai simplu este să comanzi flori la domiciliu, sau flori cu livrare la birou. Nu este nicio problemă să alegi buchetul de flori potrivit, în funcție de ocazia cu care-l dăruiești. Oferta de pe piață îți oferă o gamă largă de aranjamente florale, începând cu aranjamente florale pentru botez, aranjamente florale nunți sau aranjamente florale masă, sau coșuri cu flori de vară.

Mai greu este să te decizi ce să alegi dintr- o florărie online: între trandafiri roșii, buchete lalele, buchet cu bujori, buchete orhidee, ori buchet frezii, buchete crizantemă, ori buchete cale. Dacă tot ești nehotărât, poti opta pentru  o combinație de lalele și frezii, frezii multicolore.

Dacă nu te poți hotărî nici de data aceasta, atunci e simplu: alege un buchet mixt! Împătimiții florilor vor opta întotdeauna pentru florile de sezon, flori de vară, alegând un buchet frezii sau lalele roșii, un spectaculos buchet bujori, buchete iris, ori buchete de crini sau buchete alstroemeria, alături de care pot adăuga o felicitare cadou.

În extrasezon, puteți opta pentru buchete de garoafe, sau buchete de gerbera sau crizanteme, buchete de cale sau hortensie, sau un buchet cu trandafiri, alături de buchete anthurium. 

Toate sunt la mare căutare, la fel ca și buchetele lisianthus. Ultima tendință sunt însă, celebrele buchete alstroemeria, care rezistă foarte mult și reprezintă o bună modalitate de a-ți exprima aprecierea sau afecțiunea.

Apropo, alstroemeria  mai este cunoscută și sub denumirea de ”crini peruvieni”, așa că dacă denumirea ți se pare cam exotică, poți cere pe românește ” buchete crini peruvieni”, pentru că te vei face înțeles, în orice florărie.

Chiar dacă optezi pentru un buchet realizat exclusiv din alstroemeria sau dacă preferi un aranjament floral care să includă și aceste flori, poți să fii sigur că vei obține un buchet deosebit, care îi va face o mare bucurie persoanei căreia i-l vei înmâna personal, sau îl vei livra direct la domiciliu. Buchetul de alstroemeria cu siguranță va fi unul deosebit, întrucât aceste flori se găsesc într-o varietate foarte largă de nuanțe, de la roz, trandafiriu, mov, galben, lila. Petalele sunt și ele ”pictate” cu culori contrastante, parcă ar fi dungate sau stropite cu pete de culoare. Un astfel de buchet semnifică tinerețe, feminitate, abundență și, evident, dragoste.

În cazul unor evenimente speciale, cum ar fi botezurile sau nunțile, atunci aranjamentele sau buchetele de alstroemeria trebuie să aibă flori în nunațe de roz, alb crem sau violacee. Chiar dacă nu au parfum, aceste flori au avantajul că rezistă foarte mult, adică în jur de două săptămâni. Evident, nu se compară cu trandafirii criogenați, care sunt nemuritori vreme de 20 de ani, dar tot e o performanță! O altă floare, care nu este lipsită din aranjamentele florale de masă sau aranjamentele business, este floarea de anthurium, sau floarea flamingo.

Anthurium este o specie tropicală, care crește în pădurile tropicale, la umbra marilor coroane masive. Așa că, dacă vreți să păstrați cât mai mult un buchet de anthurium, trebuie să-l feriți de razele directe ale soarelui. Această floare deosebită și extrem de rezistentă, pe care o regăsiți în aranjamentul floral de lux, semnifică, în limbajul florilor, ospitalitate, abundență dar și fericire .

O altă vedetă a aranjamentelor florale este orhideea, o floare pe cât de delicată, pe atât de puternică, întrucât ea rezistă cu brio un timp îndelungat într-un buchet, iar în ghiveci, te poți bucura de ea ani întregi. Dacă alegi buchete de orhidee, atunci ai la dispoziție o gamă largă de flori în toate nuanțele, de la alb, roz, mov, ciclam, negru, violet, pentru că orhideea este ea însăși o regină a florilor.

Alegerea ei, este un succes garantat, iar dacă vrei să comanzi flori online, poți opta pentru un aranjament cu orhidee, în combinația de culori preferate. Deosebit de atractive sunt și aranjamentele florale din buchete lisianthus, cunoscute și sub denumirea de floare tăiată, pentru că aceasta intră în compoziția tuturor buchetelor superbe, de la buchetele de nuntă, la cele de botez sau cele aniversare. Este o specie perenă, care crește, într-o primă fază ca o rozetă cu frunze, iar mai târziu formează una sau mai multe tulpini florale, semânând cu un trandafir mai mic.

Florile de lisianthus pot fi de mai multe culori, de la nuanțe diferite de alb, albastru, roz, violet, dar pot fi și bicolore, cele mai întâlnire combinații fiind alb cu violet și alb cu roz.

Aceste flori și aranjamente  sunt absolut spectaculoase într-un buchet mixt, unde un specialist poate face o adevărată simfonie a culorilor. În funcție de ocazia pe care vrei s-o celebrezi, poți opta pentru alegerea unui buchet, coșuri flori, sau pentru livrarea de flori în cutie, În cazul cutiei cu flori, puteți adăuga și o felicitare. Indiferent de multitudinea de flori exotice care se găsesc din abundență în florării, totuși, trandafirul nu a reușit să fie detronat.

Un buchet trandafiri albi, poate fi și un perfect buchet de mireasă dar și un cadou special pentru o persoană dragă nouă. Buchetele de trandafiri roz, trandafiri portocalii, trandafiri albaștri,  buchetele de trandafiri galbeni sunt la fel de actuale, pe cât sunt de apreciațe.

Buchetul de trandafiri mov este un ”must” care câștigă din ce în ce mai mult teren, fiind apreciat pentru unicitatea lor cât și pentru simbolistica lor, de mărturisire a unei iubiri imposibile, fără speranță. Însă, un buchet cu trandafiri roșii rămâne și el în topul preferințelor doamnelor și domnișoarelor, pentru că nimic nu se compară cu un buchet trandafiri roșii, care nu are niciun cusur, el fiind regal prin excelență.

Așadar, îndrăzniți! Comandați online un aranjament floral, executat exemplar de specialiștii noștri florali, fie că este vorba de un buchet de flori, de coșuri flori sau un aranjament de dimensiuni mari, pentru ocazii business, sau dimpotrivă, de creații florale în căni sau cutii cu flori. Toate sunt superbe, elegante și neprețuite pentru cea căreia i-l veți dărui!

Cum să alegi buchete de flori deosebite care să îți asigure succesul

Haide să facem un exercițiu de memorie. Amintește-ți de câte ori ai ieșit din anumite situații dificile ajutat de flori? Nu-i așa că primul lucru care îți vine în minte are legătură cu acele buchete de flori deosebite. Da, da, acelea pe care le-ai dăruit la un moment dat. Vezi, de aceea florile sunt prețioase atât pentru cel care le oferă, cât și pentru cele care le primesc.

Practic, florile fac legătura între doi oameni. Ca să nu mai vorbim despre acele buchete de flori deosebite care deschid uși sau îmbunează soacre …acre și soții supărate.

Dacă tu ești cel care oferă trebuie să știi că soiul florilor nu se alege la întâmplare. Soacrei supărate nu-i vei duce cale și nici trandafiri roșii care să-i spună „te iubesc!” Cel mai simplu ar fi să afli care sunt florile ei preferate și să comanzi un aranjament impresionant. Ca să îți arăți respectul poți opta pentru florile de sezon: lalele, crizanteme, gerbera, crini, gladiole, iriși sau trandafiri albi sau roz. Dacă ești timid și vrei ca florile să vorbească în locul tău, dăruiește-i trandafiri roșii logodnicei, iubitei sau persoanei pe care o curtezi.

Trandafirii roșii sunt ca un pașaport universal valabil care înmoaie inimi și aduce zâmbetul pe buzele tuturor. Când vine vorba despre mame și florile pe care i le dăruiești, lucrurile devin mai serioase decât în cazul soției. Mama e mama, iar pentru ea se pregătesc acele buchete de flori deosebite care să îi mângâie sufletul și să îi însenineze ziua.

Dacă locuiți în orașe diferite să știi că poți să o surprinzi fără să faci un pas. Apelează la o florărie care să aibă servicii de livrare la domiciliu și trimite-i flori reducând distanța dintre voi. Momentul primirii florilor este foarte emoționant și țintește trei persoane – destinatararul, expeditorul și livratorul.

Buchete de flori care stârnesc curiozitatea și pun inima pe jar

E drept că alegi buchete de flori în funcție de ocazie și gradul de relație p care îl ai cu persoana care le va primi. Însă, poți să ții cont de încă un aspect important – firea celei pe care o vei cadorisi. Astfel, dacă ai de-a face cu o persoană veselă, dăruiește-i buchete de flori multicolore.

Dacă destinatara este o persoană scorțoasă abține-te și mergi pe varianta clasică. Pretențioaselor ar fi bine să le dăruiești aranjamente florale fanteziste, deosebite, la fel și persoanelor față de care ai o obligație. E drept, cu o floare nu se face primăvară, dar cu acele buchete de flori trimise periodic, anonim și la birou, colegei pe care ai pus ochii, n-ar fi exclus să vină vara în mijlocul iernii!

Complicii tăi în tot acest plan vor fi angajații florăriei noastre, pe care îi poți contacta online sau telefonic. Aceștia vor transporta buchetul de flori în ziua, la ora și în locația dictată de tine și îl vor înmâna celei pe care ți-ai propus să o pui pe jar. Dacă vrei să întețești misterul creat în jurul gestului tău, atașează lângă aceste buchete de flori și o jucărie, o felicitare sau un mic dar. Impactul va fi dublu! Vei stârni invidii în jurul persoanei pe care o placi, iar ea se va gândi la tine fără să știe că tu ești cel care o place.

Buchete de florii la un click distanță

Deși astăzi, probabil, trimiți și tu flori virtuale, în mesaje pe telefon, când vine vorba despre prima zi de școală lucrurile se schimbă. Dacă ai nevoie de mai multe buchete de florii îți sugerăm să apelezi la florăriile online.

Mai exact, la cele care au dezvoltat site-uri de unde poți alege și cumpăra aranjamentele sau buchetele de flori dorite, în timp ce stai în vârful patului tău. Vei evita astfel aglomerația din oraș, timpul pierdut, oboseala și veșnica nepricepere care te încearcă când cumperi flori. Ca să nu mai vorbim de acea senzație pe care o ai când pleci de la florărie, iar bărbații din jur te p

rivesc cu ochi acuzatori și critici. Pentru situațiile de acest fel, noi, la florărie, am dezvoltat serviciile online de cumpărare și livrare de buchete de florii. Metoda este simplă, sigură și foarte ajutătoare.

Cum s-ar spune, fac alții treaba în locul tău, însă, alegerea florilor și, bineînțeles, a destinatarei îți aparține. Practic, tot ceea ce trebuie să faci tu este să intri pe site-ul nostru și să soliciți să discuți cu floristul nostru. Acesta îți va prezenta oferta și îți va propune câteva aranjamente florale. Dacă ești în căutare unor buchete de flori simple, le vei găsi tot pe site-ul nostru.

Florile noastre provin din Olanda, Turcia, Grecia, Belgia și, bineînțeles, România, sunt proaspete și au rezistența crescută. În plus, dacă vei alege ca ele să fie livrate prin curier, transportul lor va avea loc în siguranță. După livrarea respectivelor buchete de flori vei primi un sms sau un e-amil în care vei fi anunțat că florile tale au ajuns în brațele destinatarei.

Buchete de flori dăruite de Florii

Nu-i așa? În majoritatea situațiilor ai nevoie de un singur buchet de flori pentru a-l dărui. Există însă și cazuri când numărul lor crește și toate trebuiesc cumpărate și oferite în aceeași zi.

De exemplu, de Florii, când descoperi că toate persoanele de sex feminin pe care le cunoști poartă nume de flori. Aici intervenim noi și simplificăm lucrurile! Tot ceea ce ai tu de făcut este să accesezi site-ul nostru și să alegi flori în buchete potrivite. De restul ne ocupăm noi! Acestea îți vor fi livrate acasă sau să fie expediate prin curier, alături de o felicitare cu urări, direct la adresa celor pe care vrei să le feliciți.