Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/r66463flor/public_html/blog/wp-includes/post-template.php on line 317
Trimite Flori prin Curier Bucuresti | Ai livrare gratuita + felicitare cadou

Vrei sa-i faci cadoul perfect? Alege serviciul nostru si trimite flori prin curier Bucuresti

Daca se apropie ziua cuiva drag sau vrei sa faci un cadou in semn de multumire pentru cineva, ai cateva optiuni la dispozitie. Florile sunt ideale intrucat sunt vazute ca un semn de sinceritate si vor fi apreciate in toate cazurile.

Astfel, astazi poti alege sa trimiti flori prin curier in Bucuresti sau in judetul Ilfov, pentru a nu mai fi nevoit sa te deplasezi pana la florarii pentru a alege buchtele potrivite. Totul se poate desfasura telefonic sau online, din confortul propriei locuinte, fie de la birou.

Cu alte cuvinte, pe aceasta cale e foarte usor sa te asiguri ca nu uiti de evenimentele importante, iar buchetele de flori sunt livrate imediat catre destinatar, dar lista avantajelor este mult mai lunga.

trimite flori prin curier in bucurestitrimite flori prin curier bucuresti

Costuri mai mici

Cu siguranta, cele mai multe persoane cauta sa se orienteze catre preturile cele mai accesibile, iar la Floraria de Vis acestea sunt mai mici decat in cazul florariilor obisnuite, ceea ce presupune ca se fac economii importante la fiecare comanda.

Acest lucru este datorat si faptului ca in online cheltuielile sunt mai mici, nu e necesara inchirierea unui spatiu,. Astfel ca aceste avantaje sunt oglindite in preturile practicate. In acelasi timp, livrarea in Bucuresti este gratuita, iar pentru localitatile din Ilfov se percepe o taxa de numai 15 lei.

Un obicei foarte des intalnit in cazul florariilor obisnuite este ridicarea preturilor in apropierea unor evenimente sarbatorite la nivel national, insa astfel de situatii nu sunt intalnite la Floraria de Vis, tarifele fiind aceleasi in toate conditiile.

Usor de comandat

Site-ul e foarte bine organizat, ceea ce presupune ca pot fi de ajuns numai cateva minute pentru a descoperi toate produsele, pentru a le alege pe cele potrivite si pentru a le comanda. De asemenea, acest proces se poate desfasura de oriunde exista conexiune la internet, astfel ca orice client se bucura de mult confort.

Livrare rapida

Exista o multime de momente surpriza, precum ziua unui coleg de la serviciu si multe altele. Pentru a nu mai pierde timpul in cautarea unui cadou adecvat e mult mai simplu sa se plaseze o comanda de flori prin curieri in Bucuresti. Totul nu dureaza mai mult de cateva minute. Asadar, buchetele de flori sunt livrate in cel mai scurt timp dupa plasarea comenzii, chiar si in aceeasi zi, fapt ideal in toate conditiile.

Aranjamentul preferat

Gusturile si nevoile difera de la o persoana la alta, astfel ca si gama e foarte variata la Floraria de Vis. De aici pot fi cumparate atat florile de sezon precum frezii, lalele, narcise, orhidee si multe altele, dar pot fi pregatite si cateva surprize precum trandafirii criogenati, care isi pastreaza aspectul chiar si mai multi ani la rand.

Pentru toate ocaziile

Fie ca este ziua mamei, Valentine’s Day, prima de scoala, ziua cuiva, o cerere in casatorie, o declaratie de dragoste si nu numai, la Floraria de Vis se pregatesc buchetele potrivite pentru toate ocaziile.

Totodata, buchetele de flori pot fi insotite si de o felicitare personalizata, astfel incat totul sa fie complet.

Special pentru nunta ta

Nunta reprezinta, de departe, unul dintre cele mai frumoase si mai speciale momente din viata unui cuplu, iar acesta trebuie organizat in asa fel in cat sa fie indeplinite pana si cele mai riguroase cerinte.

Bineinteles, cele mai importante detalii sunt cu privire la local, lista de invitati si meniu, insa florile joaca un rol important intrucat reprezinta un simbol al dragostei si poate amplifica atmosfera prietenoasa din cadrul evenimentului.

Astfel, Floraria de Vis vine cu cele mai grozave propuneri in acest sens, toate fiind foarte variate pentru ca orice nunta sa iasa ca la carte.