Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/r66463flor/public_html/blog/wp-includes/post-template.php on line 317
Jerbe Funerare de Flori Ieftine - Pret Rezonabil | Livrare in Maxim 4 Ore

Ai cautat pe Google “jerbe funerare”? Atunci ai ajuns la locul potrivit! Beneficiaza de transport gratuit, o panglica funerara pe care se scrieti un ultim mesaj catre defuntc si nu in ultimul rand de cele mai bune preturi de pe piata. Citeste cu atentie articolul nostru, in acest fel vei face cu siguranta cea mai buna alegere.

Iar daca te grabesti acceseaza magazinul online cu un click aici. In magazinul online vei gasi toate produsele disponibile, pretul lor si nu in ultumul rand le vei putea comanda online in 2 minute.

In viata sunt si momente frumoase, dar si unele mai putin placute, de exemplu cand o persoana draga decedeaza pe neasteptate. Pentru ambele momente trebuie sa fim pregatiti cat mai bine, fiecare moment necesita anumite elemente pentru a putea fi organizat cat mai bine. In cazul unor inmormantari, pe langa sicriu si cruce si toate cele necesare slujbei de la biserica, de la mormant, vom avea nevoie si de jerbe funerare.

Jerbele funerare sunt aranjamente funerare deosebite, care se aseaza pe sicriu, in amintirea celor disparuti. Fiecare jerba are un suport din brad sau din alte esente lemnoase, florile care fac parte din jerba sunt naturale de cele mai multe ori, pe jerbe funerare avem si panglica funerara pe care se pot imprima diverse mesaje de condoleante. Jerbele funerare se ofera familiei indurerate sau pot fi aduse de membri ai familiei pentru a-si arata respectul fata de cel decedat.

jerbe funerare

Nu trebuie sa confundam jerbe funerare cu o coroana funerara, forma e diferita, dimensiunea e mai mica, simbolistica e alta, la fel si componenta florala. La jerbele funerare avem 20-40 de flori, suportul e din brad natural, florile care intra in alcatuirea unor jerbe funerare traditionale sunt garoafele, crizantemele, trandafirii sau crinii, dar si gerbera sau orhideea, in functie de bugetul celui care le va oferi. Variante de lux au mai multe flori si dimensiuni ceva mai mari, contin flori naturale mai scumpe si sunt mai complexe din punct de vedere al formei.

Oferirea de jerbe la inmormantari este o traditie destul de veche, fiecare om care asista la slujba poate opta pentru un astfel de aranjament funerar, ele se gasesc si in florariile online cu experienta la cele mai bune preturi. Florariile online au mereu oferte bune de jerbe funerare, florile sunt mereu proaspete si vin de la cei mai buni producatori de pe piata.

Jerbe

Pentru ca decesul unei persoane s-ar putea sa ia prin surprindere pe toata lumea, florariile online pun la dispozitie jerbe funerare executate rapid, in doar cateva ore, cu livrare prin curierat propriu.

Floraria de Vis are o categorie speciala pentru jerbele funerare, toate florile incluse in aranjamentele funerare sunt atent alese de catre florari cu experienta vasta in asa fel incat sa transmita cat mai bine mesajul de condoleante si sa ofere eleganta jerbei oferite familiei indurerate.

Jerbele funerare de la Floraria de Vis pot fi personalizate, se pot adauga panglici din diverse materiale, florarii vor combina cele mai interesante tipuri de flori si vor asigura un suport rezistent pentru a putea fi transportate in siguranta.

Oferta variata de flori de la Floraria de Vis inseamna si un aranjament funerar deosebit, care va atrage atentia si se va potrivi perfect intr-un astfel de moment aparte din viata oricarui om.

Fiecare jerba funerara este lucrata cu atentie pentru a rezulta un produs de calitate superioara, florile din compozitia sa isi vor pastra calitatile si vor avea un parfum discret, pastrat pana in momentul primirii jerbelor la destinatar.

Cu jerbele funerare de la Floraria de Vis veti face o impresie buna la orice inmormantare si nici nu veti cheltui foarte mult.

Jerba de flori

Jerba de flori va fi transportata pana la destinatie in conditii optime, curiratul propriu inseamna si timpi de asteptare pana la livrare mai mici, comunicare rapida cu fiecare sofer, dar si siguranta mai mare la livrare.

Jerbele sunt pastrate in cele mai bune conditii pana la preluarea pentru livrare, la livrare se primesc si sms-uri de confirmare, orice intrebari aveti despre transport sau jerbe le puteti adresa departamentului de relatii clienti. Jerba de flori de la Floraria de Vis va putea fi tinuta usor pana la biserica sau la cimitir, greutatea ei este redusa, florile si suportul sunt prinse foarte bine si intreaga lucrare este executata cu migala si atentie sporita la detalii.

Oferind jerbele de flori realizate cu pricepere si rabdare de catre florarii din florariile online iti arati mai usor respectul si condoleantele sincere fata de persoana decedata. In plus, daca alegi jerbele funerare de la Floraria de Vis ai toate sansele sa le poti oferi la timp, timpii de livrare nu depasesc patru ore in Bucuresti.

Jerba pret

Pretul jerbelor este unul redus, bugetul alocat pentru ele nu trebuie sa fie foarte mare. Se acorda reduceri si sunt in permanenta promotii la acest tip de produse, fiecare jerba are un pret fix pus in functie de flori si de calitatea designului, de complexitatea aranjamentului funerar.

Pretul jerbelor este influentat si de numarul de fire din florile preferate inserate in aranjament, de numarul de bucati pe care vreti sa le comandati online, dar si de suportul si esenta din care e facut, de eventuale panglici adaugate si de tipul de imprimare dorit pe ele. Pentru a avea un pret bun de fiecare data cand comandam jerbele funerare trebuie sa le cumparam din online, din florarii virtuale, acolo unde avem si oferte variate si foarte multe tipuri de flori.

Jerbe funerare ieftine

Daca nu tineti neaparat sa comandati jerbe funerare de lux gasiti in florariile online si jerbe funerare ieftine, dar de calitate. Florile pot sa aiba preturi reduse, se pot folosi suporturi mai putin costisitoare si panglici cu imprimare clasica sau deja imprimate.

Florariile online ofera o multime de variante de flori si de tipuri de personalizare pentru jerbele funerare, trebuie doar sa va ganditi la una pe care o agreati. Jerbele cu preturi bune vor fi simple, nu vor fi foarte mari, vor avea doar flori „clasice”, pe care le gasim usor si la noi si pe tot parcursul anului.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *